Disclaimer - Lytsewierrum.nl

Ga naar de inhoud
Deze website heb ik ontworpen om zoveel mogelijk informatie over Lutkewierum (Lytsewierrum) bij elkaar te brengen, om enigszins een historisch beeld te kunnen geven. Om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk oude foto's  en documenten in beeld blijven en oude verhalen ook later nog verteld worden.
Ik doe mijn best zoveel mogelijk de bron te vermelden maar dit zal niet altijd gelukt zijn. Op verzoek zal ik dat graag aanpassen.
Er staan foto's met personen op deze website. Vaak zijn de foto's zelf of door familie ter beschikking gesteld. Wilt u een foto waar u op staat van de website laten verwijderen, stuur dan een email met uw naam en telefoonnummer en dan zal ik contact met u opnemen.

Er rust © op de volledige inhoud van www.lytsewierrum.nl  indien u foto's en/of documenten etc. wilt gebruiken voor commerciële aangelegenheden.


Voor een niet-commercieel doel mag u na schriftelijke goedkeuring en met bronvermelding foto's en documenten etc. gratis gebruiken, een enkele foto uitgezonderd. Maar altijd daaraan voorafgaand dus even contact opnemen. Wel dient u een ©-clausule op te nemen dat ingeval van commerciële belangen via uw publicatie contact met mij moet worden opgenomen.   

U kunt een email versturen via de pagina 'CONTACT'
Terug naar de inhoud